Orquestra

Des del seu concert de presentació al desembre de 2007, fins avui, ha desenvolupat un ampli repertori orquestral, d’acord amb les seues característiques tècniques, amén de nombroses col·laboracions de solistes tant de la pròpia societat com convidats.

L’Orquestra està formada per alumnes de la nostra escola del grau professional, antics alumnes i també estudiants d’altres Conservatoris i Escoles de Música que volen compartir amb nosaltres aquest projecte. Els nostres objectius són fonamentalment formatius i lúdics, oferint als seus components la possibilitat de desenvolupar una pràctica orquestral i cambrística.

Banda simfònica

La Banda de música naix de l’afició d’uns ciutadans de **Canyamelar, formats musicalment en l’exèrcit, que van voler fundar **na banda de música.

L’evolució de la Societat ha sigut enorme des de llavors. Això ha sigut així fins als nostres dies, quan podem mirar orgullosos cap endarrere i veure d’aquesta manera el resultat de tota aquella il·lusió.

L’afició per la música d’aquests iniciadors s’ha convertit en la nostra gran Banda Simfònica, integrada per músics de la nostra escola.