La nostra història

Fundada en 1880 la nostra és la Societat Musical més antiga de València, i està situada en el Districte Marítim. Els fundadors, el Pare Luis Navarro i Vicente Ballester Fandos, la van denominar Patronat Musical de Poble Nou del Mar. En 1933 va canviar el seu nom a Ateneu Musical de el  Port.

Aquesta centenària agrupació ha participat des de 1895 en certàmens nacionals i internacionals. Obtenint trenta-dos premis: 2 Accèssits, 2 tercers premis, 11 segons premis i 17 primers premis.

En l’actualitat la Societat Ateneu Musical del Port és una gran família, reunint a més de 600 membres entre alumnes, professionals, músics i associats. El nostre objectiu és continuar amb la promoció de la cultura musical i ser un punt de trobada de les inquietuds culturals i musicals.

Et convidem a participar en el nostre projecte: assisteix als nostres concerts i activitats, estudia de forma professional en el nostre Centre Autoritzat d’Ensenyaments Professionals i practica com a músic amb nosaltres.

Formació musical per a tots els nivells

En el nostre centre més de 400 alumnes es formen, any a any per a aprendre el que necessiten. Tenim formació lliure, elemental i professional. Informa’t segons t’interesse.

Les nostres formacions

Banda i orquestra

L’afició per la música de la Societat es va materialitzar en una gran orquestra i una emblemàtica banda simfònica. Totes dues formacions integrades per músics del nostre centre així com d’altres conservatoris i escoles de música amb la finalitat de desenvolupar noves pràctiques.

Cor

Pròximament tindrem disponible informació sobre el nostre cor. Segueix-nos per a no perdre’t res.

Altres agrupacions

Els nostres alumnes tenen la possibilitat d’ampliar la seua experiència en els nostres conjunts instrumentals

T'interessa saber

Pròxims esdeveniments i convocatòries que creiem que poden ser del teu interès. Si no vols perdre’t res també pots seguir-nos en Facebook.

ESCOLETA PASQUA 2020 150 150 Ateneo Musical Puerto
ESCOLETA PASQUA 2020
Quartet DAMA 15 febrer de 2020 150 150 Ateneo Musical Puerto
Quartet DAMA 15 febrer de 2020
CLASSE DE INFANTIL 150 150 Ateneo Musical Puerto
CLASSE DE INFANTIL

Coneix-nos

Tant si vols formar-te professionalment com per plaer, t’estem esperant. Recorda que a més organitzem nombrosos esdeveniments per a amants de la música.