La nostra història

Fundada en 1880 la nostra és la Societat Musical més antiga de València, i està situada en el Districte Marítim. Els fundadors, el Pare Luis Navarro i Vicente Ballester Fandos, la van denominar Patronat Musical de Poble Nou del Mar. En 1933 va canviar el seu nom a Ateneu Musical de el  Port.

Aquesta centenària agrupació ha participat des de 1895 en certàmens nacionals i internacionals. Obtenint trenta-dos premis: 2 Accèssits, 2 tercers premis, 11 segons premis i 17 primers premis.

En l’actualitat la Societat Ateneu Musical del Port és una gran família, reunint a més de 600 membres entre alumnes, professionals, músics i associats. El nostre objectiu és continuar amb la promoció de la cultura musical i ser un punt de trobada de les inquietuds culturals i musicals.

Et convidem a participar en el nostre projecte: assisteix als nostres concerts i activitats, estudia de forma professional en el nostre Centre Autoritzat d’Ensenyaments Professionals i practica com a músic amb nosaltres.

Formació musical per a tots els nivells

En el nostre centre més de 400 alumnes es formen, any a any per a aprendre el que necessiten. Tenim formació lliure, elemental i professional. Informa’t segons t’interesse.

Les nostres formacions

Banda i orquestra

L’afició per la música de la Societat es va materialitzar en una gran orquestra i una emblemàtica banda simfònica. Totes dues formacions integrades per músics del nostre centre així com d’altres conservatoris i escoles de música amb la finalitat de desenvolupar noves pràctiques.

Cor

Pròximament tindrem disponible informació sobre el nostre cor. Segueix-nos per a no perdre’t res.

Altres agrupacions

Els nostres alumnes tenen la possibilitat d’ampliar la seua experiència en els nostres conjunts instrumentals

T'interessa saber

Pròxims esdeveniments i convocatòries que creiem que poden ser del teu interès. Si no vols perdre’t res també pots seguir-nos en Facebook.

Coneix-nos

Tant si vols formar-te professionalment com per plaer, t’estem esperant. Recorda que a més organitzem nombrosos esdeveniments per a amants de la música.